Tom Westendorp
by Tom Westendorp

Onlangs werd onze Richard in het zonnetje gezet, omdat hij 5 jaar in dienst is. Hij heeft zelf wat woorden opgeschreven, om aan te geven hoe hij deze 5 jaar ervaren heeft en dit is dan ook een klein eerbetoon aan de directie van Nubix!

“Onlangs werd ik tijdens de vrijdagmiddagborrel in het zonnetje gezet ter ere van mijn 5-jarig dienstverband. Een periode die werkelijk voorbij is gevlogen.

Hoe het begon:

Voor de behandeling van mijn neurosarcoïdose moet ik periodiek naar Nieuwegein voor een infuusbehandeling. Jeroen had aangegeven wel een keer met me mee te willen rijden. Voorafgaand had ik hem ook gevraagd of hij binnen zijn netwerk nog wist waar ze vacatures hadden die bij mij zouden passen. 

Op onze heenreis richting Nieuwegein gaf Jeroen aan dat ze op zoek waren naar een planner. Het verhaal sprak me aan en we stemden af om die week erna een ‘meeloopdag’ te plannen. Dit beviel van beide kanten goed en een week na onze reis naar Nieuwegein was het contract getekend en ben ik bij Nubix aan de slag gegaan.

Nu, 5 jaar later ben ik nog steeds heel blij om bij Nubix in dienst te mogen zijn. De verantwoordelijkheid die je van het MT krijgt en de basis van goed vertrouwen, spreken me ontzettend aan. De coronaperiode, waarin we genoodzaakt waren om vanuit huis te moeten werken, was een mindere periode. Aangezien ik toch liever gewoon op kantoor ben zodat ik de gesprekken in de wandelgangen meekrijg en persoonlijk contact met mijn collega’s kan hebben. Aan de andere kant bewees het wel dat alles wel door kon blijven gaan via Teams, telefoon, etc.

Ik ben blij deel te mogen uitmaken van team Nubix en ben Jeroen, Freek Jan en Gerrit-Jan nog steeds dankbaar dat ze mij deze kans hebben geboden.
Ook hoop ik op zowel persoonlijk gebied als met Nubix nog verder te groeien. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. En de hoogtepunten zijn sowieso dat ik mijn GVB via Nubix heb mogen halen en de ‘Nubix goes Nomad’ week was een ervaring om nooit te vergeten.”

Op naar de volgende 5 jaar! Richard, we zijn blij je in ons midden te hebben!

Geplaatst in categorie Geen categorie
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner