Tom Westendorp
by Tom Westendorp

Onlangs spraken we Harry Sueters, directeur van Hanwel, om onze jarenlange samenwerking eens te bespreken. 

Wat doet Hanwel precies?

“Hanwel is de importeur en distributeur van hoogwaardige leiding-gerelateerde componenten en systemen. Onze opdrachtgevers bevinden zich in verschillende industrieën. De eisen en wensen die gesteld worden aan componenten kunnen sterk afwijken per industrie en per toepassing. Hanwel levert de juiste oplossingen voor specifieke toepassingen waarbij we rekening houden met aspecten die lokaal van belang zijn. De specialisten van Hanwel kunnen u hierbij altijd helpen met hun kennis en ervaring.” (bron: www.hanwel.com) 

Hoe ziet de bedrijfsvoering van Hanwel er uit? “We zijn in totaal met 13 mensen. Wij zijn onderdeel van Indutrade en omdat het een beursgenoteerd bedrijf betreft, moeten wij aan alle eisen voldoen. Dus ook onze IT partner moet aan alle eisen voldoen en betrouwbaar zijn.” Nubix is al sinds 2010 partner van Hanwel. Wat hebben we voor jullie mogen verzorgen? “IT werkzaamheden en ook web werkzaamheden.” 

Kun je dat iets meer toelichten? “Nubix regelt voor ons het systeembeheer. Dus van service tot werkplekken, beveiliging, Office en Adobe licenties. “ 

Waarin onderscheiden we ons voor jullie? Hoe zien jullie de toegevoegde waarde van Nubix? “We hoeven nooit ergens achteraan. Er wordt altijd actief meegedacht in wat we nodig hebben en wat er op dat moment speelt bij ons. Eigenlijk hebben we 100% vertrouwen dat het in goede handen is. 

Van toegevoegde waarde is voor ons dat het serverbeheer geregeld is. En de kwaliteit is geborgd. Alle stappen worden gecheckt. Dus het is niet zo dat als er 1 ding opgelost is, dat er dan daarna 2 niet meer werken. Betrouwbaarheid en de kwaliteit van de dienstverlening van Nubix is voor ons heel erg belangrijk. 

Ook de beveiliging is erg belangrijk. Freek Jan denkt hierin mee en doet niet alleen wat we vragen, maar veel meer! Zoals: hier zou het mis kunnen gaan, denk daar aan…. Dus een risico analyse. En dat is voor ons cruciaal, omdat we kunnen vertrouwen op de expertise en kennis bij Nubix. Al met al een betrouwbare partner die weet wat hij doet en actief meedenkt in al onze processen.” 

Is er verder nog iets wat je aan ons zou willen laten weten? 

“We vinden het persoonlijke contact altijd erg fijn. En de relatiedagen die Nubix organiseert, daar moet je echt bij aanwezig zijn, die zijn echt top”. We vinden het echt super leuk om voor Hanwel zo breed aan het werk te mogen zijn. En we zijn er natuurlijk trots op dat we dit al jarenlang voor ze mogen doen. Zij zeggen ‘een betrouwbare IT partner’, wij zeggen dat het fijn is om zo’n vertrouwde relatie te hebben, waarin we ook net dat stapje extra kunnen zetten en voelen dat dat gewaardeerd wordt.     

Zijn dit ook vraagstukken die binnen jouw organisatie spelen of zoek je ook een betrouwbare IT partner met een brede expertise? Laat het ons weten, we komen graag in gesprek om dit te bespreken en uit te zoeken wat het beste voor jouw organisatie is.

Geplaatst in categorie Geen categorie
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner