Tom Westendorp
by Tom Westendorp

We hebben enorm veel enthousiaste reacties en vragen ontvangen over onze nomadenweek. Ook zijn er een aantal sollicitaties uit voortgekomen. Hoe leuk is het, dat wat we voor onze medewerkers regelen, ook in de praktijk wordt gewaardeerd.

De mensen die erop uit zijn gegaan, waren erg enthousiast. Over het algemeen waren alle werkzaamheden prima uit te voeren op alle afstanden (mits er goede wifi was natuurlijk).

De één verloor zichzelf in het werk en maakte, zonder de afleidingen op kantoor, meer uren. En de ander werd in minder uren efficiënter. Toch werden ook de ‘wandelgang gesprekken’ gemist. En ondanks dat je wel overleg hebt met je collega’s via Teams of per telefoon, blijkt nu dat de gezamenlijke lunch of  de wandeling tijdens lunchtijd ook zeer gewaardeerd wordt.

De één ging naar Dubai, de ander naar New York, Tossa de Mar of Limburg en België. We hebben er prachtige dagboekverslagen door gekregen. En na onze evaluatie kunnen we wel concluderen dat het een zeer geslaagd experiment was. Het is toch leuk om te zien dat het door de medewerkers ook zeer gewaardeerd werd, omdat er natuurlijk ook ruimte was om te ontspannen en de activiteiten te beleven waarvoor je voor die bestemming gekozen had.

To be continued…

Wil je weten of er nog een nieuwe nomadenweek zal komen? Volg het op onze socials of in onze nieuwsbrieven.

Lijkt het jou ook leuk om tijdens werktijd de wereld te verkennen? Check hier welke vacatures we nog hebben: www.werkenbijnubix.nl

Geplaatst in categorie Geen categorie
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner