Tom Westendorp
by Tom Westendorp

Wij staan bij Nubix niet stil in onze ontwikkeling en vonden het leuk om eens in de praktijk te kijken of het werken op afstand ook daadwerkelijk werkt.

Vanuit ons perspectief moet dit namelijk kunnen, maar is dit ook werkelijk zo? We hebben heel veel leuke reacties van ons team mogen ontvangen en de bestemmingen voor het werken op afstand lopen dan ook enorm uiteen. In week 38 gaan we het echt doen! We nemen de proef op de som en gaan digitaal!

Klopt het dat we gewoon kunnen blijven samenwerken, op welke afstand we ook van elkaar zitten? Helpen onze online tools ons, zodat we onze doelstellingen op het werk blijven behalen? Kunnen we er ook op de uiteenlopende afstanden voor onze klanten zijn en dezelfde kwaliteit borgen? Zo niet, wat zouden we dan nodig hebben om hier wel aan te voldoen?

Wij hebben er zin in om te bewijzen dat dit kan!

Uiteraard blijft een deel van ons team gewoon in Haaksbergen, zodat klanten en andere contacten nergens last van hebben en alles gewoon kan blijven doorgaan zoals je van ons gewend bent.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner